De Beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies

All in rijles Pakketten

All in rijlespakketten 

Door onze manier van werken met de pakketten methode kunnen wij op voorhand al een goede inschatting maken van benodigd aantal lessen. Door deze lessen goed op elkaar aan te laten sluiten en onze rustige instructeurs hebben wij een slagingspercentage van 70%. Dat betekent dat 70% van onze leerlingen het rijbewijs in één keer haalt. Dit is ruim boven het gemiddelde van onze collega’s bij andere rijscholen. De indeling van de lessen geschiedt met de instructeur maar wordt op jouw agenda afgesteld. Deze pakketten bieden wij zowel aan op schakel- als automaat auto’s.

Onderstaand vind je een overzicht van onze diverse pakketten en een omschrijving van de invulling van de pakketten. Deze pakketten zijn af te nemen in heel Zuid-Holland. Kijk welk pakket het best bij jou past zodat jij op een prettige en betaalbare manier je rijbewijs kunt halen. Wanneer je aanvullende vragen hebt, of een aangepast pakket zou willen, neem dan vooral contact met ons op op nummer: 078 204 0897.

Alle pakketten zijn inclusief examen en rijbewijs garantie. 

 1. 10 lessen € 620,-
 2. 15 lessen € 810,-
 3.  25 lessen € 1,190,-
 4.  35 lessen € 1,570,- 
 5.  45 lessen € 1,950,-
 6.  55 lessen € 2,330,-

Bij deze pakketten zitten naast de rijlessen ook nog de volgende onderdelen: 

 •  De intakeles
 •  Theorieopleiding online
 •  Praktijkexamen t0ets
 •  Praktijkexamen CBR
 •  Rijbewijsgarantie dmv 3 inbegrepen her-examens bij het CBR vanaf 45 lessen pakket
 •  Tussentijdse toets CBR vanaf 45 lessen pakket
 •  Administratiekosten

Het kan altijd voorkomen dat het aantal rijlessen naar boven bijgesteld moet worden, ongeacht de reden. Uiteraard is dit altijd mogelijk, dan schalen we je gewoon een pakket op en hoef je enkel de meerprijs te betalen. Zo ben je bij ons niet alleen verzekerd van een goede instructeur, maar ook van de meest voordelige prijzen om je rijbewijs te behalen in Dordrecht en omstreken.

Mocht je onverhoopt met bovenstaande onderdelen en een wederzijdse inzet alsnog je rijbewijs niet weten te behalen dan laten we je uiteraard niet zitten. Wij dragen zorg voor jou en je te behalen rijbewijs, hier voelen we ons verantwoordelijk voor.

Tussentijdse toets

Voor de leerlingen die wat meer zenuwen hebben, of het gewoon prettig vinden om het examen in twee stappen te doen is er de tussentijdse toets. Het is een toets die je voorbereid op het echte examen en laat je enkele speciale verrichtingen uitvoeren. Gaan deze verrichtingen zoals de examinator dat verlangt? Dan krijg jij hiervoor een bewijs en hoef jij deze verrichtingen tijdens het afrijden niet meer te doen. Dit scheelt een hoop stress bij het examen en vergroot over het algemeen je slagingspercentage met 20%.zit deze niet in het pakket dan wordt deze apart in rekening gebracht.

Versnelde rijopleiding

Bij ons is het ook mogelijk om je rijlessen snel achter elkaar te plannen. Hierdoor ga jij in sneltreinvaart door de opleiding heen en kun je snel de weg op. Wanneer je dit wilt laat ons dit weten, dan kunnen wij een instructeur een bepaalde tijd vrij plannen zodat deze tot jouw beschikking staat. Na de gratis intake les kunnen wij voor je bepalen hoeveel tijd je hiervoor nodig hebt. Zo haal jij bij ons het snelst je rijbewijs als je wilt lessen bij de beste rijschool van Dordrecht en omgeving.

Wij geven onze rijlessen in de volgende steden:

Rijschool Dordrecht, rijlessen Dordrecht, autorijschool Dordrecht, automaat rijles Dordrecht,  rijschool Rotterdam, rijschool Zwijndrecht, rijlessen Zwijndrecht, rijschool Papendrecht, autorijschool Papendrecht, rijlessen Papendrecht,  rijschool Sliedrecht, autorijschool Sliedrecht, rijlessen Sliedrecht, rijschool H I Ambacht, autorijschool hendrik ido ambacht, rijschool Alblasserdam, autorijschool Alblasserdam, rijlessen Alblasserdam, rijschool Ridderkerk, automaat rijles, automaat rijschool, rijschool Arnhem, rijschool Nieuw-lekkerland, rijschool Ridderkerk, rijschool Breda, Rijschool Hardinxveld-Giessendam, rijschool nieuw-lekkerland enz. staat uw plaats er niet bij informeer dan bij de rijschool.