De Beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies

all in rijles Pakketten

Door onze unieke les methode realiseren wij 85% de eerste keer geslaagd, dat is meer dan de gemiddelde rijschool kan bieden. Aan welke rijopleiding je deelneemt bepaalt u zelf . De indeling van de rijlessen geschiedt in overleg met de instructeur en is aangepast op iedere leerling. Uiteraard nemen wij eerst de gratis intake les af.

Aantal mogelijkheden die je kunt kiezen voor jouw rijopleiding.(ook voor automaat}

Staat jou keuze er niet tussen neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 

De volgende pakketten zijn met examen en rijbewijs garantie.

 1.  10 lessen € 550,-

 2.  15 lessen € 675,-

 3.  25 lessen € 1025,-

 4.  35 lessen € 1375,- 

 5.  45 lessen € 1725,-

 6.  55 lessen € 2050,-

 7. Een vaste prijs voor je rijbewijs ?

Deze rijopleidingen zijn inclusief

 • De intakeles.

 • 1x autohuur

 • Theorie opleiding.

 • Praktijkexamen CBR gratis.

 • Een proefexamen.

 • Rijbewijs garantie.

 • Examen garantie; 3 CBR praktijkherexamens gratis.

 • Administratiekosten. 

Mocht je, ondanks wij en jij, onze uiterste best hebben gedaan om te slagen toch zijn gezakt, dan krijg je van de rijschool gratis onbeperkt examengarantie bij het CBR de rijschool betaald je herexamens! je betaald alleen de autohuur. Het is ook mogelijk om een tussentijdse toets bij je rijopleiding te doen. Van de leerlingen die een TTT hebben gedaan ligt het slagings percentage 20% hoger. Een tussentijdse toets is een toets (praktijk) afgenomen door het CBR. Hiermee kun je vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen.en je komt beter voorbereid op het echte praktijkexamen.

Mocht tijdens de cursus blijken dat je meer rijlessen nodig hebt dan de cursus van jouw keuze biedt, dan kun je in overleg met je instructeur extra lessen nemen. De kosten voor eventuele extra rijlessen zijn niet inbegrepen in de pakketprijzen.

Versnelde rijopleidingen
Door de zorgvuldig ontwikkelde lesmethode realiseren wij meer geslaagden dan gemiddeld. Aan welke cursus u deelneemt, bepaalt u zelf. De indeling van de rijlessen geschiedt in overleg met de instructeur en is aangepast aan iedere leerling. Uiteraard nemen wij eerst de gratis intakeles af.

Wij geven onze rijlessen in de volgende steden:
Rijschool Dordrecht, rijlessen Dordrecht, autorijschool Dordrecht, automaatrijles Dordrecht,  rijschool Rotterdam, rijschool Zwijndrecht, rijlessen Zwijndrecht, rijschool Papendrecht, autorijschool Papendrecht, rijlessen Papendrecht,  rijschool Sliedrecht, autorijschool Sliedrecht, rijlessen Sliedrecht, rijschool H I Ambacht, autorijschool hendrik ido ambacht, rijschool Alblasserdam, autorijschool Alblasserdam, rijlessen Alblasserdam, rijschool Ridderkerk, automaat rijles, automaat rijschool, rijschool Arnhem, rijschool Nieuw-lekkerland, rijschool Ridderkerk, rijschool Breda, Rijschool Hardinxveld-Giessendam, rijschool nieuw-lekkerland enz. staat uw plaats er niet bij informeer dan bij de rijschool.