De Beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies

pakketten met garantie

De beste rijlessen.nl rijschool rijlessen met examengarantie
GRATIS CBR praktijkexamen, herexamen en tussentijdse toets 

Met meer dan 15 jaar ervaring helpen wij jaarlijks vele leerlingen hun rijbewijs te halen.Bij onze rijles pakketten voor de auto geven wij een gratis CBR toets en examen. Slaag je de eerste keer niet dan betalen wij ook jouw herexamen.Wil je er snel tegenaan of in een normaal tempo? Aan jou de keuze.
Wil jij kennismaken? Vraag dan een proefles aan! Klik hier voor onze rijles pakketten. Snel starten met rijlessen in Dordrecht en omliggende steden


Start nu met je autorijles want er is een lange wachttijd voor de praktijkexamens.
Wil je er sneller tegenaan en heb je de theorie al dan kunnen we altijd kijken naar een snellere examen datum. Regelmatig wordt er op korte termijn nieuwe examendata bijgezet en kunnen we die voor jouw reserveren. Bij onze opleidingen krijg je een gratis CBR tussentijdse toets en een 1e examen. Slaag je de eerste keer niet, betalen wij jouw herexamen. Je betaalt alleen voor het autogebruik tijdens toets en examens. Nu tijdelijk, ons rijles pakket 20 lessen van €1230 voor €920,- en ons 30 lessenpakket van €1657 voor €1330.
Klik verder op deze site naar onze rijles pakketten. Of neem eerst een proefles om te kijken of het je bevalt.

Klik hier voor de actuele prijzen

Het kan altijd voorkomen dat het aantal rijlessen naar boven bijgesteld moet worden, ongeacht de reden. Uiteraard is dit altijd mogelijk, dan schalen we je gewoon een pakket op en hoef je enkel de meerprijs te betalen. Zo ben je bij ons niet alleen verzekerd van een goede instructeur, maar ook van de meest voordelige prijzen om je rijbewijs te behalen in Dordrecht en omstreken.

Mocht je onverhoopt met bovenstaande onderdelen en een wederzijdse inzet alsnog je rijbewijs niet weten te behalen dan laten we je uiteraard niet zitten. Wij dragen zorg voor jou en je te behalen rijbewijs, hier voelen we ons verantwoordelijk voor.

Tussentijdse toets

Voor de leerlingen die wat meer zenuwen hebben, of het gewoon prettig vinden om het examen in twee stappen te doen is er de tussentijdse toets. Het is een toets die je voorbereid op het echte examen en laat je enkele speciale verrichtingen uitvoeren. Gaan deze verrichtingen zoals de examinator dat verlangt? Dan krijg jij hiervoor een bewijs en hoef jij deze verrichtingen tijdens het afrijden niet meer te doen. Dit scheelt een hoop stress bij het examen en vergroot over het algemeen je slagingspercentage met 20%.zit deze niet in het pakket dan wordt deze apart in rekening gebracht.

Versnelde rijopleiding

Bij ons is het ook mogelijk om je rijlessen snel achter elkaar te plannen. Hierdoor ga jij in sneltreinvaart door de opleiding heen en kun je snel de weg op. Wanneer je dit wilt laat ons dit weten, dan kunnen wij een instructeur een bepaalde tijd vrij plannen zodat deze tot jouw beschikking staat. Na de gratis intake les kunnen wij voor je bepalen hoeveel tijd je hiervoor nodig hebt. Zo haal jij bij ons het snelst je rijbewijs als je wilt lessen bij de beste rijschool van Dordrecht en omgeving.

Wij geven onze rijlessen in de volgende steden:

Rijschool Dordrecht, rijlessen Dordrecht, autorijschool Dordrecht, automaat rijles Dordrecht,  rijschool Rotterdam, rijschool Zwijndrecht, rijlessen Zwijndrecht, rijschool Papendrecht, autorijschool Papendrecht, rijlessen Papendrecht,  rijschool Sliedrecht, autorijschool Sliedrecht, rijlessen Sliedrecht, rijschool H I Ambacht, autorijschool hendrik ido ambacht, rijschool Alblasserdam, autorijschool Alblasserdam, rijlessen Alblasserdam, rijschool Ridderkerk, automaat rijles, automaat rijschool, rijschool Arnhem, rijschool Nieuw-lekkerland, rijschool Ridderkerk, rijschool Breda, Rijschool Hardinxveld-Giessendam, rijschool nieuw-lekkerland enz. staat uw plaats er niet bij informeer dan bij de rijschool.