De Beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies

Proefles Dordrecht

Aan een rijbewijs gaat bij iedereen een traject  van lessen vooraf. Dan is het wel zo prettig als je een goede klik hebt met je instructeur en met de rijschool waar je wilt gaan lessen. Wij snappen dat je hier een goed gevoel bij wilt hebben en zullen ook ons uiterste best doen om je dit gevoel te geven. Hiervoor dient de intakeles. Een vrijblijvende manier om te kijken of jij en wij een geschikte match zijn. 

Naast dat de proefles dient om kennis met ons te maken maak je ook direct kennis met het rijden in een auto. Het is zowel voor jou een indicatie van het rijden als dat het voor ons een indicatie geeft van de tijd die jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat autorijden echt niks voor jou is, en beslis jij na de proefles dat je het toch (nog even) niet gaat doen. We moeten er natuurlijk wel bij zeggen dat het niet vaak gebeurt dat iemand niet wil gaan lessen, we zorgen er namelijk voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en wil starten met rijlessen bij ons. 

Zodra wij je aanvraag voor een intakeles hebben ontvangen dan gaan we deze afspraak zo snel mogelijk inplannen. Heb jij al een voorkeur voor instructeur? Helemaal prima, dan houden wij daar rekening mee. Al onze instructeur hebben veel ervaring en zullen je allen op hun eigen professionele wijze rij instructies geven. 

De proefles wordt enkel in rekening gebracht wanneer je ervoor kiest om af te zien van het behalen van je rijbewijs bij ons. Ga je er wel voor om samen met ons je rijbewijs te halen, dan is de proefles gratis. Hieronder hebben wij de voordelen van een gratis proefles nog even voor je op een rijtje gezet. 

De voordelen van de proefles.

● Aantal benodigde lessen bepalen

● Het voordeligste pakket voor je selecteren

● Direct inzicht in de prijs voor je rijbewijs

● Je stapt in op jouw ervaring en kennis.

● Vrijblijvende kennismaking

Klik hier voor de actuele prijzen