De Beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies

Automaat rijles

De beste automaat rijschool rijlessen Dordrecht en omgeving

Wanneer het niet lukt om in een schakelauto te rijden, of wanneer je de rijopleiding in een automaat wil doen, dan bieden wij ook automaat rijlessen. ook voor enkel even een opfris cursus, ook dat is bij ons mogelijk. Dan kun je ook de proefles a €45,- afnemen.

Bij ons kun je terecht voor automaat rijlessen voor dezelfde prijs als die van een normale rijles. We zullen je hierin eerlijk advies geven en je een geschikt rijlespakket aanbieden. Van hieruit gaan we samen een planning maken en zorgen we er samen voor dat jij uiteindelijk met succes je praktijkexamen kunt afleggen bij het CBR.. Of zelf met zelfvertrouwen weer alleen veilig de weg op kan. 

Iedere rijles wordt jij opgehaald op een door jou gewenste locatie. Of dit nu bij je thuis, op school of op je werk is, wij zullen er staan. Ook als dit tussendoor wijzigt, ook geen probleem. Wij zijn niet alleen de beste rijschool van Dordrecht en omgeving maar zijn ook nog eens de meest flexibele rijschool van Dordrecht. 

De voordelen van het rijden van een automaat:

● Wanneer schakel rijden niet voor jou is weggelegd

● Veel prettiger rijden in een file bijvoorbeeld

● Betere concentratie op het verkeer

● Steeds meer auto’s worden automaat

● Minder lessen nodig 

Klik hier voor de actuele prijzen

Bij het afsluiten van een rijlespakket is ook bij de automaat auto de proefles gratis, waarmee jouw betaling pas begint bij je tweede les. Hierdoor willen we de drempel zo laag mogelijk maken om te kijken of het behalen van een rijbewijs iets voor jou is. Onze ervaring leert in ieder geval dat eigenlijk iedereen wel een rijbewijs kan halen. Vooral voor mensen die een schakelauto gewoonweg niet willen of kunnen besturen is dit een super goede optie. Wij zien namelijk ook dat er steeds meer mensen voor een automaat rijbewijs kiezen. 

Bellen voor een afspraak kan ook 078 204 0897  of meld je hier aan.